dimecres, de desembre 16, 2009

Improductivitat

Que fas Mireia? Res.

Així de clar.

Porto dos dies (potser és per el fred) volent tornar a casa desesperadament i havent d’esperar més d’una hora des que acaben les classes fins que puc arribar a casa (odio l’horari de l’autobús). Quan estic fora de casa només penso en tornar i arraulir-me sota una manta gegant i quan estic a casa, la veritat... el mateix. Em passejo, llegeixo i... miro l’agenda: Acabar el treball de tècniques. No... si m’encantaria però... només acabaré aquest capítol. Tinc moltes ganes de treure-me’l de sobre però... aniré a vaguejar al sofà.

Total... no puc tatxar l’agenda.

Ara acabo de pensar: D’acord, si no pots fer un treball, corregeix, i això estic fent. Però tinc dubtes sobre la historia (arribat aquest punt!!!) i tinc ganes de parlar amb la Fanny. En el moment precís l’skype s’il•lumina, just a les 19:24:56 i dono un vot. Però no pot parlar... així que he decidit escriure aquesta entrada dedicada a la meva improductivitat.

Recordes quan em vas dir:

Diumenge vindrà fred de Siberia.

I jo:

Doncs no sortiré de casa.

I tu:

No aniràs a la universitat?

Clar... no em referia a això però... de debò demà em tinc que passar tot el dia allà amb el mòbil sense funcionar, o sigui havent de tornar a peu, quan sigui fosc, amb el fred, ves a saber a quina hora? Uuuuiiii on està la meva manteta?

Vaig a corregir.

1 comentari:

Estefania ha dit...

MIre Bridget!!

Ma encantat aquesta entrada xd

A mi em fa molt pal mourem... Pero aixi passa el matí més ràpid.

Iii jo no sóc improductiva perqué m'ho ordendo. Passo tota la tarda corretgint xd (bojaa)

Però a vegades vaig corrent pensant:

-Vui arribar a caaaaasaaaaaaaaaa

Avui no. JJ amvui he anat amb la calma (m'he llevat a les 10).

I fa sol Mire!!! Pensa que podria se pitjor (han dit que nevarà).

muaaaa