diumenge, de novembre 08, 2009

Renovació

No estic segura dels motius d’un nou blog. Sé que serà més dur que llegir el fotolog on pots mirar la foto i passar de la resta i també sé que el visitarà menys gent, però la veritat, no m’importa.

La meva intenció era abandonar definitivament el meu fotolog després d’això. De fet, la creació d’aquest blog és un traspàs, però em fa llàstima que el fotolog es quedi eternament amb la ultima imatge que li vaig posar. Així que... a saber. Conservaré la meva conta per comentar a altre sigui com sigui.

M’agradaria que opinéssiu sobre l’estètica que he aconseguit posar-li al blog després d’unes hores d’experimentació sense resultat. He optat pel verd en lloc del rosa i de una capçalera monotema (com ja era la meva intenció des de un principi). El color de fons verd clar no em convenç gens però no tinc ni idea de com canviar-lo i essent objectius no queda gens malament.
No sé quan ficaré la meva segona entrada, la que de veritat mostri quin rumb prendrà aquest blog, ni tampoc sé ni com serà ni si seguiré integrament el meu estil de fotolog (no ho crec).




Si heu arribat aquí: gracies per interessar-vos.



Edició: He canviat la plantilla del blog. Us agrada més? Creieu que queden bé les lletres en verd? (Personalment crec que em quedaré amb aquest diseny).



3 comentaris:

estefania ha dit...

De res per interesarme. I llavors l'altre blog?

Opino com el Bernat, massa verd xd Encara que te una estetica Perdidos.

Bueno, ja saps, jo em pasare sempre (a no ser que el tanquis, llavors seria una mica tonteta).

Muakis!

Mireia de No Honrubia ha dit...

L'altre blog continua viu per el que escric... quan escrigui alguna cosa clar... de moment està una mica avandonat pobret.

La plantilla és molt verda... ja dic que si el fons fos més fosc... tinc la sensació de que no es veuria tan verd.

susanna ha dit...

Els teus comentaris sobre llibres hem semblan molt adients, et recomano LLORA ALEGRIA Autora Cuca Canals,LA PELL FREDA Autor Albert Sanchez Piñol, PANDORA AL CONGO Autor Albert Sanchez Piñol, LA SONRISA ETRUSCA Autor Jose Luis Sampedro, entre molt altres que enire comentan,