dissabte, de gener 02, 2010

Defiying gravity

No sé si demà estaré afònica, però, la veritat, és el més probable. Estic intentant a més no poder, cantar “Defiying gravity” de Wicked, però... sabreu que la meva veu no dona per molt i no la puc cantar. Bé, si puc, de fet la vaig gravar i penjar al youtube ahir, però no vaig quedar satisfeta. Avui he tret les parts de diàleg i he decidit fer la cançó a una sola veu, sense distraccions i, evidentment, intentaré fer-la bé, sense tots els maleïts falsets (o gallos) que em surten en lloc dels crits que em tenen que sortir.



No sé quantes vegades l’he cantada aquests últims dies, però he aconseguit coses. La primera és dominar la lletra i que les parts a les que la meva veu pot arribar em surtin molt maques i també he aconseguit fer un crit (yuju!!) tot i que no és estable, mai sé si em sortirà i mentre l’estic fent el sento molt fort quant crec que en realitat no ho és tant. L’altre problema és que després de fer el crit necessito respirar per fer els altres i no puc. M’explico, no és que no tingui temps per agafar aire, és que necessito respirar durant una estona i això és físicament impossible (conteu que la vull fer d’una sola tirada).
Intentaré aconseguir-ho. Ara mateix, m’agradaria tindre el nostre escenari per poder cantar-la un cop i un altre jo soleta sense que ningú em molestés i tindre espai i silenci per cridar i fer tants gallos com volgués.
També vaig fer What is this feeling i estic preparant Popular. El dolent de la que ja he fet és que té un grup fent un súper cor que... no vull fer. Així que només he fet una veu.




4 comentaris:

Estefania ha dit...

M'agrada més com cantes la segona.

Aixó si que es nota que es un musical jj

Ptonettsss!!

Estefania ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Estefania ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mireia de No Honrubia ha dit...

sep, la segona és fàcil... tot i que hi ha el cor (rabia!).
Pero jo aconseguiré fer bé la primera... ja vuràs (algun dia).

muas!