dimarts, de maig 18, 2010

Final de perdidos a cuatro

Com ja sabeu, s’acosta el final. Aquest diumenge, s’emetrà l’ultim capitol de perdidos que durarà més de dues hores (espectació!!) unes hores després, s’emetrà a cuatro amb subtitols. Ja serà dilluns, a les 6.30. així que tocarà llevar-se d’hora, encendre la tele i mantenir el pijama posat. La sort es que començo les clases a les 10.
Abans d’això, us preguntareu: es pot saber com s’ho muntaràn per emetre els dos capitols que queden abans d’aquesta gran final¿
Doncs sento diros que tothom està igual de perdut. Tothom correspon que faran el capítol 15 el diumenge a les 8, però i el 16? Ningú està segur i cuatro no diu res. En tot cas tirarem dels capítols subtitulats, està clar.
Per altre banda que sapigueu que, a ABC, emetran abans de la final,

-el pilot (1x01),
-a traves del espejo (quan mor el Charlie, final de la tercera temporada)
-El incidente (Ultim de la cinquena).


Es veu que aquests tres capitols tenen claus importants.

A més, lost day, el dia 29 de maig que arriba en periode d’examens. Acudiré a un taller sobre jeroglifics al museu egipci entre d’altres coses. No hi ha dubte que és el mes de LOST.
Quan tingui més informació ja diré alguna cosa.

(actualització de dimecres, 19 de maig a les 8.56) Volia aclarar els capitols que emetran a abc abans de la final i em vaig equivocar, el tercer no és LAX, és el incidente. Ja sabeu... el que ens va deixar: i ara què?

(actualització de dimecres 19 de maig a les 13.57) Com us he promés, vinc amb noticies. Fox ja ha estrenat el capitol 6x15 (Across the sea) en castellà i per tant ja està per descarregar:

http://www.megaupload.com/?s=seriesyonkis&d=P9UM34EN&confirmed=1



Feu bon us del capitol que fins diumenge no tindrem més (segurament).

Estefania, per tu el 6x14, per si el vols veure abans de que te'l pugui passar.

http://www.megaupload.com/?s=seriesyonkis&d=9UVN0YRU&confirmed=1

(actualització de dimecres 19 de maig a les 14.36) En el foro de perdidos de cuatro, hi ha un misatge que no té res a veure en el tema. Algú ha infiltrat la cançó de Till I hear you sing. No, no té res a veure, però m'ha fet il·lusió.)

(actualització de dijous 20 de maig a les 16.48) Aquest video que ficaré a continuació, és una parodia del ultim capitol de perdidos: Across the sea. Per tant, si no l'heu vist, no veieu el video!!!
És moooolt divertit. Almenys jo m'he rigut molt i l'he vist uns quans cops, lo bó és que no agafan actors que s'assemblen, són ells mateixos! és molt millor.



(actualització del dia 21 de maig a les 18.40) Avui m'he enterat d'una cosa que ha trencat tots els esquemes que podia tenir sobre el Mihail, el personatge de perdidos que va amb un parche al ull.
Aqui tenim una entrevista a aquest actor PARLANT EN CATALÀ!!! i segons les seves propies paraules:

“Em sento català, fins i tot he cantat Havaneres a Calella!”

Però no era rus???

us deixo la direcció amb el audio. És impressionant.
http://rac1.org/elmon/blog/em-sento-catala-fins-i-tot-he-cantat-havaneras-a-calella/

(actualització del dia 22 de maig a les 11.13) Per fi es saben els horaris definitius de l'emisió de capitols de perdidos. Gracies a la Mar per l'informació:
A les 3 de la matinada començaràn amb Todo el mundo quiere a Hugo i els emetran tots fins al the end a les 6.30, havent emés el capitol 16 que encara no hem vist, en angles subtitulat just abans.
I com que ens despertarem a les 6.30 i no pas abans, us proporciono el link on us podeu baixar el capitol 16: What they died for, per veure'l amb tranquilitat.

http://www.megaupload.com/?s=seriesyonkis&d=LB1XWZMX&confirmed=1

Namaste.

(Actualització del dia 21 de maig del 2010 a les 23.05) Bé, parlem del últim capitol de nou. L'emeten publicament? sí, a Barcelona el fan a Bharma a l'hora que Estats units però Bharma no és molt gran que diguem i no, no és un cine. Però m'han enviat un misatge de lost Day dient que el dia 28 d'aquest mes, un dia abans de Lost Day, emetran el capitol final (tothom ja l'haurà vist) en un cine de Gavà amb aforo per 500 persones. jo ja he demanat les meves invitacions. 3 (no es poden demanar més per persona). Sí, segurament no podré anar perquè el faran a les 22.00 i ja em diràs com torno a casa. Algú amb cotxe s'apunta? Fanny, si conseguim cotxe vens?
Si mes de tres persones voleu vindre tindrem que demanar més invitacions.

Bonanit.

(Ara estic veient Dexter a gran velocitat, és una gran serie. Quan hi hagi ocasió dedicaré una entrada).

2 comentaris:

lis ha dit...

a les 6h30 moriré.
Per cert quin és el tercer capítol.

Adeu guapa.

Mireia de No Honrubia ha dit...

He vist 15 segons del 6x15 i la veritat, promet!!!