dijous, d’octubre 14, 2010

Dia internacional del traje

Bé, aquesta entrada pot semblar estúpida però aquest matí m’he assabentat per el twitter del Neil Patrick Harris que avui és el dia internacional del traje (li diré així perquè no penso dir-li vestit... no m’agrada...).
Demano disculpes per avançat per els pocs personatges que se m’han acudit i el fet de que no hi hagi dones... però no n’he trobat cap que sempre, sempre o almenys el 90% dels cops porti traje.
Primer nomenar òbviament a Barney Stinson de Como conocí a vuestra madre interpretat per Neil Patrick Harris. Dic òbviament perquè, no només sempre va amb traje sinó que ho diu! I remarca l’importància de portar-ne... m’encanta aquest detall de la sèrie.




Per cert, gairebé tot són imatges de series, primer perquè no se m’han acudit pel•lícules i segon perquè en una pel•lícula no es el mateix que un personatge porti la mateixa roba sempre que en una sèrie. Normalment el temps narratiu és més curt, no té mèrit. Tampoc té mérit si t’has de vestir així per treballar, cosa que passa amb els policies com:

Frank Lundy, personatge de Dexter. És un agent especial i com va a anar sense traje però l’he inclòs perquè sé que fora anirà vestit així també... té pinta i... no se m’ha acudit molta gent més.



També tenim en un pla similar a Christian Shepard! Penseu en la de temps que representa la sèrie i ell sempre amb traje (menys quan en els flashbacks surt treballant a l’hospital). Potser és perquè està mort... no? Jj



Aquí tenim el primer i únic exemple de personatge de pel•licula que he posat. Tot i que el temps és curt, qui no s’imagina sempre a Jack Worthing amb traje? És el personatge formal.



L’havia de posar!
Yupi! Els meus exemples més recents.



Primer el Doctor. Perquè? Bé, havia d’estar perquè crec (i dic crec) que el David Tennant, el desè doctor, ha estat l’únic amb traje (com pot ser això?) Sort que ha estat el David Tennant. Ahir vaig veure l’escena on escull la roba que portarà. Jo crec que ser doctor és acceptar ser com un dibuix animat, has d’anar vestit sempre igual o similar. Ell només canvia les convers de color i el traje pocs cops. I quan s’ha d’anar mudat és negre però... no demanis més.



Per acabar el Ianto Jones de Torchwood. És bo perquè la resta dels personatges (menys el Jack, clar...) van canviant de vestuari però ell sempre porta traje, diferents potser però sempre! Des que només es dedica a fer i servir el cafè com quan ha d’embrutar-se. (i amb armilla, genial).

1 comentari:

migue ha dit...

t'ha faltat chuck bass, clarament!