divendres, d’abril 16, 2010

Ian as Ian?

Per favor, pensem una miqueta. Des de sempre els fans dels llibres han imaginat els personatges d’una manera i a les pel•lícules els directors han fet el que han volgut. Això és correcte, de debò. Perquè? Perquè no tothom s’ho imagina tot igual, no? Potser és més encertat fer cas a l’autor. Però, fer cas a l’Stephanie Meyer després del repart que volia per Crepúsculo? Jo crec que no...

La meva por respecte el càsting de the Host, està en la unificació de LES fans sobretot respecte el personatge de l’Ian O’shea. És el meu personatge preferit però per què ho ha de ser de tanta gent? No està el Jared? Doncs les fans volen com a Ian O’shea, l’Ian Somerhalder. Estaria bé si no el coneixés... però... és el Boone! De perdidos! No pot estar a the Host.

La obsessió de tothom és tanta que l’unica informació que tenim de la pel•lícula en preproducció és que es rumoreja que ell farà de Ian!

http://www.imdb.com/name/nm0813812/

Espero que no acabi essent veritat. (Si no, sé que no és tan greu... però no vull)

Per altre banda hi ha altres consensos tot i no tant consensuats. Per Wanda han proposat a l’Emile de Ravin. Yep, la Claire de PERDIDOS!!! Però és que s’han tornat bojos?? Si fiquen a la Claire i al Boone que ens queda? Seria taaan estrany! Després per Melanie la Sophia Bush. He vist fotos seves, he acabat per aprendrem el seu nom, però ni idea de qui és. Per Jared també hi ha bastant concens (però no tant) volen a un que es diu... espera que ho vaig a mirar que no sé ni qui és... Jensen Ackles, Això!

Aaaa i hi ha alguns (pocs) que volen de Doc al..... Jack! (perdidos). El món s’ha tornat boig. Jo no vull a tot el repartiment de perdidos a the Host.

Només espero que ho facin bé i que no triguin anys en fer la pel•lícula perquè si no moriré durant l’espera. I vull un bon Ian, millor un actor que no hagi vist mai.

Perdono a aquests fans perquè fan posters! I la veritat és que n'hi ha que no estan malament. Però no estic d'acord amb l'Ian!

http://images2.fanpop.com/image/photos/9200000/The-Host-Fan-Art-Poster-the-host-9258675-300-450.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/The-Host-Fan-Made-Poster-the-host-9736514-1196-1830.jpg
http://images2.fanpop.com/image/photos/9700000/The-Host-Movie-Poster-the-host-9730454-527-800.jpg
http://media.photobucket.com/image/the%20host%20poster/luvinseannscott/The_Host_movie_poster_by_AnaB.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiT5A3QdpxJe20WcxfeHXFDSizAVoBSaLvfdPZbFqlxlp9xf_cgxub2Aft11khM4ReTvizmm6HybRgdS0DKZJ56ZUiZDLcA6p1qRlscIUSE9RTCQyH1JKC_N64X6jY6Q1oTW8-qEQ5MTw/s1600/acd9bl.png
http://images2.fanpop.com/images/photos/7400000/The-host-movie-dvd-cover-the-host-7406393-1606-1075.jpg

Com veureu hi ha altres actors com el Cris Evans o el James Marsden flotant per aqui però no els he comentat perquè no hi ha gens de concens sobre ells. Encara que estaria bé el Cris Evans com a Kyle....
El James Marsden com a Ian... no! ho sento...(seria estrany)

3 comentaris:

Estefania ha dit...

Sophia Bush es la de Crueles intenciones, todos contra él, y alguna serie que no recordo...

Es molt guapa.

Petons desde Madrid (vaig a sopar).

Estefania ha dit...

A si! I One Three Hill.

Mireia de No Honrubia ha dit...

Vale... de crueles intenciones no recordo a ningú... de todas contra el... crec que... seeeep. i one three hill res de res.

Merci per l'aclaració! això vol dir que SÍ la coneixo i la meva memoria falla... a graaaan velocitat.... noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

muas!