dijous, de setembre 16, 2010

Dia 1 a Roma

Estic esgotada per complet i això que tampoc hem fet gran cosa. Potser el problema ha estat llevar-se a les 3.45 del... matí? Estava molt cansada i ho continuo estant. Hem anat a l’aeroport i tot ha anat bé hem acabat en el avio després de passar les maletes. Jo m’he quedat amb dos fulletons del que es pot o no es pot portar. Atenció! No es poden portar ni catapultes ni ballestes? És divertit llegir-ho.



Quan hem arribat hem agafat un tren i m’he adonat que les taulades tenen moltissimes antenes. No és com aquí que es té una antena per edifici, almenys no en els edificis antics, sinó que tenen una antena per casa.

Després d’instal•lar-nos, hem anat a dinar i després... el GELAT.
No havia vist mai una gelateria igual. Era gegant, molt molt gran amb moltes taules i banquets. Primer pagaves el gelat, la tarrina i el cucurutxu valen igual 1.50 era una mida més gran que la que m’hagués pres. Després de pagar podies demanar els gustos del gelat i després s’atrevien a ficarli nata per sobre!!!!! A més hi havia una font d’aigua i gots de plastic per prendre aigua. Totalment gratis. Gelat a 1.50, em refereixo a un boooon gelat. Després com et reacostumes?



El museu dels instruments musicals està molt bé... si no esperes informació. Està molt ben muntat, és molt macu però l’informació no arriba ni a especificar l’any en gairebe cap ocasió deixant instruments preciosos sense cap mena de descripció. És una llastima... però és molt bonic.



I aquí estem, al pis, cansats.

2 comentaris:

Estefania ha dit...

Ballestes?? qui es creuen que som? las embrujadas?

Lo del gelat... quina vergonya que aquí siguin tan cars...

quan el bo es aqquell...

Segueix actualitzant!!

Mireia de No Honrubia ha dit...

I se'm havia oblidat de dir que no permeten els bastons espassa, però no diuen res dels paraigues espasa!

Aquí segueixo!!! (encara penso en la meva missió però... ho conseguiré!)